The Online Gift Box

Stem jij op The Online Gift Box?

Hey, wat leuk dat je hebt geklikt op deze blog. Zoals de titel al doet verklappen kan jij op The Online Gift Box stemmen… Maar waarvoor dan? The Online Gift Box maakt kans om de Webaward 2021 te winnen, alleen heb ik jouw hulp daar wel bij nodig!

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Sophie de Bruin, 21 jaar oud en derdejaars communicatiestudent van Fontys Hogeschool Economie & Communicatie te Eindhoven. Het afgelopen halfjaar heb ik de minor Retail & Winkelmanagement gevolgd, waarin ik mijn eigen webshop ben gestart!

De reden waarom ik juist deze minor wilde volgen was omdat ik al langere tijd rondliep met het idee om een eigen webshop te starten, maar niet wist hoe ik dit het best aan zou kunnen pakken. De combinatie van school en professionele begeleiding tijdens deze minor heeft voor mij de perfecte basis gevormd.

THE ONLINE GIFT BOX

Aangezien alle niet-essentiële winkels eind 2020 hun deuren moesten sluiten, werd het opeens een stuk lastiger om een uniek cadeau te vinden. Opeens waren we genoodzaakt om een standaard cadeaubon te geven, of om genoegen te nemen met ontzettend lange levertijden. Dit was het moment waarop ik dacht “Ja, maar dat moet toch anders kunnen?”. Na veel research gedaan te hebben, is The Online Gift Box begin 2021 in het leven geroepen. 

We snappen dat iedereen druk is, en dat het vinden van een persoonlijk cadeau hierdoor nog moeilijker is geworden. Daarom biedt The Online Gift Box de oplossing! Via de webshop kan je niet alleen kiezen uit een ruim aanbod kant-en-klare gift boxen, maar ook zelf een gift box samenstellen. Zo weet je zeker dat jouw gift box alleen gevuld is met producten die jij ECHT leuk vindt. Bovendien zijn alle gift boxen multifunctioneel, en geheel te personaliseren met vele extra’s. Met The Online Gift Box steel jij bij iedere gelegenheid gegarandeerd de show!

STEM JIJ OP THE ONLINE GIFT BOX?

The Online Gift Box maakt de zoektocht naar het perfecte cadeau niet alleen een stuk makkelijker, maar zorgt ook voor een onvergetelijke belevenis. Wat de gelegenheid ook is, alle gift boxen zijn geheel naar wens te personaliseren. 

Dus stem jij op The Online Gift Box? Klik dan HIER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen