The Online Gift Box

Toont alle 8 resultaten

Alle gift boxen - verzending en retourneren

Alle gift boxen van The Online Gift Box

Hee wat leuk dat je een kijkje hebt genomen op de webshop van The Online Gift Box!

Of je nou op zoek bent naar een origineel cadeau voor een verjaardag, een house warming of gewoon zomaar, bij The Online Gift Box ben je aan het juiste adres! Wat The Online Gift Box zo uniek maakt is dat je hier niet alleen terecht kunt voor complete gift boxen (de pagina waarop je je nu bevindt), maar ook voor een hoop leuke extraatjes waarmee jij jouw cadeau helemaal af kunt maken. Heb je toch niet gevonden waar je naar op zoek was? Stel dan een eigen gift box samen via de Build A Box pagina. Zo weet je in ieder geval zeker dat de gift box alleen gevuld is met producten die jij ECHT leuk vindt! Ben je inspiratieloos? We’ve got your back! Neem dan snel een kijkje op onze Pinterest pagina.

En wat nou als juist jij een goed idee hebt voor een gift box? Laat het ons dan vooral weten! Wij bij The Online Gift Box zijn continue bezig om te kijken hoe we kunnen blijven vernieuwen, jouw hulp is hierbij van harte welkom!

Good to know: Ben je van plan om een bestelling te plaatsen? Bij een besteding met een minimale waarde van €75,00 betalen WIJ de verzendkosten voor jou! Dat is dan toch weer mooi meegenomen hè!

Heb je een vraag over onze gift boxen? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

HAPPY SHOPPING 🙂

Winkelwagen