The Online Gift Box

De leukste cadeaus voor Moederdag

Over een tijdje is het eindelijk weer zo ver… dan is het Moederdag! Alle moeders verdienen het om op zondag 9 mei eens flink in de watten gelegd te worden. Maar weet je al hoe jij jouw moeder dit jaar in het zonnetje gaat zetten? Laat je waardering voor haar zien met een mooie bos bloemen, een heerlijke parfum of met een van onze originele gift boxen natuurlijk! Wij hebben de leukste cadeaus voor Moederdag alvast voor je op een rijtje gezet.

1. THE RELAX BOX

Is jouw moeder ook zo toe aan een ontspanmomentje? Dan is THE RELAX BOX een absolute aanrader! Deze gift box is gevuld met een frisse shower gel en shampoo, verschillende scrunchies en een heerlijke geurkaars. 

Het leuke aan onze gift boxen is dat ze multifunctioneel zijn. Gebruik de kleine box bijvoorbeeld nog een keer om sieraden in op te bergen!

Met dit complete verwenpakket ga jij jouw moeder dus gegarandeerd verrassen! Shop ‘m snel

2. THE GARDEN BOX

Heeft jouw moeder groene vingers en is ze niet bang van een beetje vuil? Dan is THE GARDEN BOX een leuke verrassing! Deze gift box is o.a. gevuld met verschillende tuin gereedschappen en speciale garden rope.

Als jouw moeder een echte tuinliefhebber is vindt ze net natuurlijk heerlijk om met haar handen in de aarde te wroeten. De tuinderszeep en nagelborstel zorgen er namelijk voor dat je binnen enkele minuten weer schone handen hebt. Met deze gift box zorg je ervoor dat ze haar tuin weer kan laten stralen!

Benieuwd naar deze gift box? Shop ‘m snel

3. THE BEACH BOX

Is jouw moeder ook zo’n fan van het strand? Dan is THE BEACH BOX het perfecte cadeau voor haar! De urenlange wandelingen, de frisse zeewind door je haren en een stralende zon, wat wil je nog meer?!

Deze gift box bestaat uit flessenpost, speciale tafelkleed klemmen, een tapas set in de vorm van een vis en bijpassende servetten. Met deze gift box is het ook na Moederdag een feestje op tafel, zo kan er het hele jaar ook vanuit huis genoten worden van dat heerlijke strandgevoel.

Bekijk deze gift box snel om het strandgevoel te krijgen!

 

Staat het perfecte cadeau voor jou nog niet in bovenstaande lijst? Geen probleem! Bij The Online Gift Box kan je namelijk ook zelf een gift box samenstellen. Zo weet je in ieder geval zeker dat deze alleen gevuld is met producten die jouw moeder ECHT leuk vindt! Neem een kijkje op de Build A Box pagina, of neem contact met ons op via de contactpagina. We denken graag met je mee! (kijk ook eens op onze Pinterest pagina voor nog meer inspiratie)

PS op onze extra’s pagina zijn nog een hoop leuke artikelen te vinden om jouw gift box nog persoonlijker te maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen