The Online Gift Box

VERZENDING EN RETOURNEREN

VERZENDING

RETOURNEREN

We snappen dat je jouw bestelling het liefst zo snel mogelijk in huis wil hebben. Daarom doet The Online Gift Box haar uiterste best om de verzending zo snel mogelijk plaats te laten vinden. Zo kan jij jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Bij het bestellen van een complete gift box kan je ervan uit gaan dat zodra je een bestelling plaatst op werkdagen voor 16:00 uur, wij jouw bestelling dezelfde dag nog verzenden. Indien je er voor kiest om zelf een gift box samen te stellen kan het wat langer duren. 

Onze pakketten worden verzonden via PostNL: Bij bestellingen van meer dan 75 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen. Voor bestellingen minder dan 75 euro wordt er €6,75 in rekening gebracht voor het verzenden.

Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je de track & trace-code om het pakket tijdens de verzending te kunnen volgen. 

Vanwege de drukte bij PostNL is het mogelijk dat jouw bestelling vertraging oploopt. The Online Gift Box adviseert dan ook om de track & trace-code goed in de gaten te blijven houden.

Alle gift boxen - verzending en retourneren

Bijgaand bij je bestelling ontvang je de instructies over het retourneren van jouw gift box. The Online Gift Box hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Binnen de retourtermijn mag je jouw bestelling op eigen kosten zonder reden retourneren, mits de producten in originele staat zijn. Overigens is het alleen mogelijk om gehele gift boxen te retourneren, wij nemen geen gedeeltes van bestellingen retour. The Online Gift Box streeft ernaar om het terug te betalen bedrag binnen 5 werken te verwerken, na ontvangst van jouw retourzending.

Retourvoorwaarden:

  • De gift box is niet gebruikt en nog compleet
  • De kosten voor de retourzending zijn voor de afzender
  • Alle kaartjes/stickers zitten nog op/aan de producten
  • De gift box wordt in goede staat bij ons afgeleverd
  • De retourzending is niet beschadigd of vervuild

Toch nog vragen over de verzending en retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.

Winkelwagen